FR
  MOZAIEKEN
      Inleiding
      Marmermozaïeken
      Glasmozaïeken
      Inox mozaïeken
      Gresmozaïeken
      Geglazuurde lavamozaïeken
  MARMERS EN INLEGWERKEN
      Marmer en marmeren inlegwerk
      Natuursteen Pietra Serena
      Marmeren inlegwerk in kleine   
      langwerpige formaten
      Nieuwe marmers nieuwe
      formaten
  KERAMISCHE TEGELS
  MAATWERK EN TABLETTEN
  ZWEMBADEN EN TERRASSEN
  FOTO GALERIJ
 < Home >
Onze marmermozaïeken bestaan in een 50-tal verschillende marmers, in verschillende afwerkingen (gepolijst, verzoet, verouderd en getrommeld, gesatineerd) formaten en patronen.

Met onze marmermozaïeken worden er verschillende collecties listels, boorden, friezen, tekeningen, decors en tapijten voorgesteld die zorgen voor luxueuze en standingvolle wand- en vloerdecoratie. Persoonlijke creaties zijn mogelijk.
De vloer en wanden van deze badkamer zijn rijkelijk bekleed met verzoete marmermozaïeken en is deze met haar moderne vormen en strakke lijnen bijzonder elegant. Verzoete marmers met een schitterende matte patina zorgen voor een sober karakter. De combinatie van dezelfde marmer in verschillende formaten en patronen zorgt voor een geweven en vloeiend geheel en een uitgesproken hedendaagse inrichting.
Met onze marmermozaïeken kan u werkelijk alle kanten op. Of je nu kiest voor een klassiek of modern decor.
De gepolierde marmermozaïeken in Bianco Carrara geven deze badkamer een uiterst neutraal en fris karakter.
SICIS
The Art Factory
De mogelijkheden met onze marmermozaïeken kennen werkelijk geen grenzen. Zo beschikken wij over meer dan 700 verschillende decors die bovendien volgens uw wensen kunnen worden aangepast.
Badkamer volledig uitgevoerd in marmermozaïeken uit de Rugs Collection van Sicis. Origineel tapijt uit de 20ste Eeuw “BAUGUIN“, uitgewerkt in +/- 100.000 micromozaïekblokjes en met een afmeting van 248cmx184cm, is geïnspireerd op originele oosterse tapijten. De kleurencombinatie van groen, zwart, oranje en bordeaux, samen met de perfecte uitvoering en de nauwkeurige afwerking, vormen hier een tijdloze elegantie.
SICIS
The Art Factory
Dit is een detail van wat Sicis, "the master in mosaics", klaargespeeld heeft in het Sporting Hotel in Monte Carlo: tijdloze elegantie en prestige, volledig uitgewerkt in gesatineerde marmermozaïeken. Voor deze gang werden imposante optische en geometrische patronen gebruikt in witte, grijze en zwarte tinten. Deze tegels zijn speciaal behandeld zodat ze een gesatineerde patina krijgen en vormen samen met de geometrische decors in gesatineerde marmermozaïeken voor een verbluffend resultaat.
moma@moma.beTenbosstraat 88  B-1050 Brussel  T +32 (0)471 / 64 90 20