FR
  MOZAIEKEN
      Inleiding
      Marmermozaïeken
      Glasmozaïeken
      Inox mozaïeken
      Gresmozaïeken
      Geglazuurde lavamozaïeken
  MARMERS EN INLEGWERKEN
      Marmer en marmeren inlegwerk
      Natuursteen Pietra Serena
      Marmeren inlegwerk in kleine   
      langwerpige formaten
      Nieuwe marmers nieuwe
      formaten
  KERAMISCHE TEGELS
  MAATWERK EN TABLETTEN
  ZWEMBADEN EN TERRASSEN
  FOTO GALERIJ
 < Home >
Wij beschikken over een zeer uitgebreid aanbod marmers, verkrijgbaar in verschillende maten en afwerkingen: gepolijst, verzoet, verouderd, getrommeld, gehamerd, gesatineerd.

Een verscheidenheid aan mogelijkheden: kleurspelingen, patronen, legverbanden, decors, boorden, friezen, motieven… Maatwerk is natuurlijk ook mogelijk.

BiMarmi is gespecialiseerd in marmeren inlegwerken (onzichtbare voegen), gekalibreerde tegels (minimale voegen) en exclusieve marmersoorten. Met dit gamma wordt gestreefd naar design en innovatie. Daarenboven beschikt BiMarmi over een aantal eigen groeves met exclusieve marmersoorten die zowel in klassieke als hedendaagse woningen uiterst tot hun recht komen.
De klassieke inrichting van dit majestueus interieur werd uitgewerkt met verouderde marmeren tegels. De elegantie van dit geheel is onmiskenbaar in de kleinste details: plinten, traptreden. Ook uiterst geschikt voor herenhuizen.
De vloer van dit modern interieur werd uitgewerkt met grote tegels in een zeldzame marmersoort gekenmerkt door haar fantastische warme kleurnuances en aangevuld met een boord in marmeren inlegwerk. Deze tegels zijn standaard tot op een tiende millimeter gekalibreerd.
De tijdloze inrichting van deze winkel wordt kracht bijgezet door de gesatineerde marmeren tegels in Bianco Bimarmi. Deze gesatineerde natuursteentegels zijn verkrijgbaar in verschillende vierkantige en rechthoekige formaten.
Het werkblad alsook de bevloering van deze keuken werd bekleed met een patchwork in verschillende warme tinten gesatineerde natuursteentegels van 10x10cm. Deze gesatineerde marmers komen uit het aanbod van de HONED COSMATI van SICIS.
moma@moma.beTenbosstraat 88  B-1050 Brussel  T +32 (0)471 / 64 90 20