FR
  MOZAIEKEN
      Inleiding
      Marmermozaïeken
      Glasmozaïeken
      Inox mozaïeken
      Gresmozaïeken
      Geglazuurde lavamozaïeken
  MARMERS EN INLEGWERKEN
      Marmer en marmeren inlegwerk
      Natuursteen Pietra Serena
      Marmeren inlegwerk in kleine   
      langwerpige formaten
      Nieuwe marmers nieuwe
      formaten
  KERAMISCHE TEGELS
  MAATWERK EN TABLETTEN
  ZWEMBADEN EN TERRASSEN
  FOTO GALERIJ
 < Home >
Aanrechten, keukenbladen, toonbanken, lavabo's, wastafels, baden, badranden, douchecellen, traptreden, plinten, decors en boorden op maat, klassiek of modern, voor elk interieur trachten wij de wensen van onze klanten zo sterk mogelijk te benaderen.

Maatwerk is verkrijgbaar in alle materialen en gamma's die wij voorstellen. Kleurenonderzoek en budgetgebonden voorstellen zijn mogelijk.
 
Laat uw creativiteit en verbeeldingskracht maar de vrije loop.
Geglazuurde lavasteen is een materiaal met een grote weerstand, waaruit vooral werkbladen en lavabotabletten voor keuken en badkamer op maat worden gemaakt. Klassiek of modern, lavasteen is decoratief, functioneel en geraffineerd. Dit materiaal is uitermate geschikt voor wie een alternatief zoekt voor maatwerk in marmer. De werkbladen van deze keuken zijn op maat ontworpen. De gebruikte kleur geeft een speciale sfeer aan deze actuele keuken.
Een modern restaurant waar de bar werd uitgewerkt met geglazuurde lavasteen. De diepe glans en de aanlokkelijke rode kleur bieden zonder meer een meerwaarde aan dit etablissement.
moma@moma.beTenbosstraat 88  B-1050 Brussel  T +32 (0)471 / 64 90 20